Mauviel M`héritage M`250 koperen conische sauspan 20 cm

Deze klassieke conische sauspan van Mauviel M`héritage in doorsnede 20cm heeft een inhoud van 1,7 liter. De conische wijd uitlopende vorm, maakt hem praktischer om in te roeren dan een gewone steelpan en is ideaal voor het inkoken van sauzen.

De pannen uit de Mauviel M`250 serie hebben een wanddikte van 2,5 mm dik koper. Het koper zorgt voor optimale, snelle en gelijkmatige warmtegeleiding. Daarbij is de binnenzijde afgewerkt met een slijtvaste laag roestvast staal. De gietijzeren steel is met RVS nagels geklonken aan de pan.
Bij gebruik zal de glanzend gepolijste koperen buitenkant gaan verkleuren en een rustiek uiterlijk krijgen. Met `Copperbrill` koperpoets is eenvoudig de oorspronkelijke kleur en glans weer te terug te krijgen. De koperen pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie. Beter niet in de vaatwasser. Deze koperen pannen blijven het mooist door ze eenvoudigweg af te wassen met heet water met wat sop.

Mauviel maakt in het Franse Normandië al bijna tweehonderd jaar koperen kookgerei van de hoogste kwaliteit. Traditionele technieken gecombineerd met superieure materialen resulteren in producten die veelvuldig worden gezocht door zowel professionele koks als de veeleisende huishoudelijke koks.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
VVV cadeaubon goed besteden bij Kookhuis aan de Maes
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie