12 augustus - Lotusgrill Rookvrije Barbecue

De Lotusgrill is rookvrij, omdat het vet niet op de houtskool drupt. Je zal buren geen overlast bezorgen met rook. Je kunt de barbecue zelfs binnen gebruiken. 

Door het gepantenteerde luchtcirculatiesysteem is de barbecue snel gebruiksklaar! Je kunt dus al binnen enkele minuten genieten van een smakelijke barbecue. De Lotusgrill heeft slechts 200 gram houtskool nodig. De kooltjes liggen stevig in het midden van de barbecue en kunnen niet verschuiven, hierdoor kan je de barbecue ook veilig gebruiken op beweeglijke oppervlakten zoals bijvoorbeeld een boot. De barbecue is ook heel geschikt voor gebruik op de camping, in kleine tuinen of op het balkon.

De Lotusgril is zeer eenvoudig in gebruik. De temperatuur wordt geregeld met een elektrische ventilator, zo is de barbecue altijd op de juiste temperatuur. Naast het feit dat de barbecue heel eenvoudig in gebruik is, is deze ook erg veilig in gebruik. Doordat de buitenste schaal koud blijft ontstaat er geen risico op brandwonden. Ook met kinderen in de buurt is dit wel zo veilig. De barbecue is compact en compleet. Je kan de barbecue overal mee naar toe nemen: Barbecue op het strand, op de camping, in het park of gewoon thuis in de tuin, of als het minder goed weer is barbecue je gewoon lekker binnen.

De Lotusgrill is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Nieuwsgierig geworden? Vandaag demonstreren wij het eenvoudige gebruik van de Lotusgrill rookvrije barbecue. We doen het je voor en natuurlijk kan je deze zaterdag lekker komen proeven! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie