Vorige Artikel 6 van 6 Volgende

10 februari - poffertjes op de Envirofit Rocket Stove

Hoe cool is het voor om je survival buitenkook-skills te tonen met het koken op een écht vuurtje!? Vandaag wordt er gedemonstreerd voor alle mannen en vrouwen die graag op een avontuurlijke manier een maaltijd bereiden.

Koken op de Envirofit Rocket Stove is heel simpel: Je sprokkelt buiten wat hout, je legt het onderin het kooktoestel, je steekt het aan, en koken maar! Je kunt de stove in combinatie met elke soort pan gebruiken. Grillen, bakken, wokken, stoven: alles is mogelijk! Tijdens het koken kan je hout toevoegen naar wens en zelf het vuur controleren. Uitgekookt? De Envirofit brandt vanzelf op en houdt je tot die tijd lekker warm als het afkoelt buiten.

De Rocket Stove van Envirofit is een ‘clean cookstove’, een kooktoestel dat is ontworpen voor ontwikkelingslanden. Clean cookstoves zoals die van Envirofit zijn een oplossing voor de problemen die gepaard gaan met koken op open vuur. Door het slimme ontwerp stoot een cookstove bijna geen rook meer uit.

Deze zaterdag demonstreren wij de Envirofit Rocket Stove. Voor wie enthousiast geworden is en niet kan wachten tot de demonstratie, bekijk alvast het instructie filmpje!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie