24 februari - sous-vide

Vandaag laten we ons helpen door hi-tech apparatuur. Een sousvide-dompelaar. Deze creëert een waterbad om je voedsel tot op 0,1 graad precies te garen. Simpelweg je product verpakken in een zak met eventuele smaakmakers als olie en kruiden en goed afgesloten in het waterbad plaatsen. Stel je waterbad bijvoorbeeld in op 52 graden voor de perfecte steak. Zodra je bijgerechten klaar zijn haal je je biefstuk uit de zak en schroei je hem dicht. Succes verzekerd. En duurt het allemaal net iets langer dan verwacht? Dan laat je je biefstuk gewoon langer in het waterbad liggen totdat je er helemaal klaar voor bent. Zo wordt planning een eitje.

Kom vandaag kijken wat voor revolutie de sousvide techniek voor jouw manier van koken kan betekenen. Kom preuve bij Kookhuis aan de Maes in Maastricht!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
VVV cadeaubon goed besteden bij Kookhuis aan de Maes
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie