kookboeken receptenboeken kookwinkel maastricht kookhuis aan de maes

Lees- leer- en kookplezier gaan bij Kookhuis aan de Maes samen. Met onze ruime boekenhoek vervullen wij vele kookboekenwensen: Boeken over taarten decoreren of het vullen van kip op desgewenste authetieke wijze? Tevens zijn altijd de nieuwste titels in huis waaronder die van Jamie Oliver, Herman den Blijker, Jeroen Meus, Gordon Ramsay en Heston Blumenthal. Ben je de held in de keuken, werk je met eigen recepten, heerlijk is het om bij het doorbladeren van een kookboek inspiratie op te doen.
Daarnaast zijn kookboeken superleuk om cadeau te geven. Er is altijd wel een boek met een leuke passende titel of gepaste inhoud voor de ontvanger. Boeken voor koken samen met kinderen, uitgaven van beroemde TV koks, sterrenkoks, de buitenkeuken, mooie creatieve vegetarische, glutenvrije of suikervrije receptenboeken, raw food, paleorecepten, boeken met als thema vis, of streekgerechten, het aanbod is oneindig en u zult zeker wel slagen. Enkele favoriete voorbeelden uit onze collectie kookboeken vind u hier, in de winkel vindt u nog zo ontzettend veel meer!

kookboeken receptenboeken kookwinkel maastricht kookhuis aan de maes

good cook publishing uitgeverij veltman jamie oliver

  • The Curry Guy
    The Curry Guy

    Curry’s komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, heeft het namaken van curry’s en…

  • Recepten uit Wenen
    Recepten uit Wenen

    Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt aan Wiener Schnitzel en Sachertorte. Toch heeft de stad in culinair…

  • Feast - Midden Oosterse Feestmaaltijden voor elke gelegenheid
    Feast - Midden Oosterse Feestmaaltijden voor elke gelegenheid

    Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is Feasts, het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na Persiana en Sirocco, waarin Sabrina laat zien dat haar…

  • Smoked
    Smoked

    Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel – van vis en vlees tot groente en zuivelproducten – te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan…

  • Smokey Goodness - het ultieme barbecue boek
    Smokey Goodness - het ultieme barbecue boek

    Kookboek van het jaar 2016: Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
VVV cadeaubon goed besteden bij Kookhuis aan de Maes
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie