kookboeken receptenboeken kookwinkel maastricht kookhuis aan de maes

Lees- leer- en kookplezier gaan bij Kookhuis aan de Maes samen. Met onze ruime boekenhoek vervullen wij vele kookboekenwensen: Boeken over taarten decoreren of het vullen van kip op desgewenste authetieke wijze? Tevens zijn altijd de nieuwste titels in huis waaronder die van Jamie Oliver, Herman den Blijker, Jeroen Meus, Gordon Ramsay en Heston Blumenthal. Ben je de held in de keuken, werk je met eigen recepten, heerlijk is het om bij het doorbladeren van een kookboek inspiratie op te doen.
Daarnaast zijn kookboeken superleuk om cadeau te geven. Er is altijd wel een boek met een leuke passende titel of gepaste inhoud voor de ontvanger. Boeken voor koken samen met kinderen, uitgaven van beroemde TV koks, sterrenkoks, de buitenkeuken, mooie creatieve vegetarische, glutenvrije of suikervrije receptenboeken, raw food, paleorecepten, boeken met als thema vis, of streekgerechten, het aanbod is oneindig en u zult zeker wel slagen. Enkele favoriete voorbeelden uit onze collectie kookboeken vind u hier, in de winkel vindt u nog zo ontzettend veel meer!

kookboeken receptenboeken kookwinkel maastricht kookhuis aan de maes

good cook publishing uitgeverij veltman jamie oliver

  • Morito | Samuel Clark & Samantha Clarke
    Morito | Samuel Clark & Samantha Clarke

    Moesten we alle kookboeken wegdoen, dan hielden we bij Kookhuis aan de Maes alleen de kookboeken van Moro van Samuel Clark & Samantha Clarke nog in de kast. Na Moro, Casa Moro en Moro East is er nu Morito. In Morito vind je meer…

  • Rachel Khoo's Kookschrift | Rachel Khoo
    Rachel Khoo's Kookschrift | Rachel Khoo

    Rachel Khoo had een heel klein appartement in Parijs, met een heel klein keukentje. In dat piepkleine appartement startte zij een huiskamerrestaurant met maar twee stoelen. Alle klassieke Franse gerechten serveerde zij en gaf daar…

  • Persiana - Recepten uit het Midden-Oosten & verder | Abrina Ghayour
    Persiana - Recepten uit het Midden-Oosten & verder | Abrina Ghayour

    De Midden-Oosterse keuken – de keuken van ‘duizend-en-een-nacht’ – is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt.
    Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan…

  • Koken met kruiden & bloemen - zaai, oogst en eet | Pip McCormac
    Koken met kruiden & bloemen - zaai, oogst en eet | Pip McCormac

    Het gebruik van kruiden en eetbare bloemen in de keuken is oneindig. Koken met kruiden & bloemen laat je zien dat er meer is dan de klassieke combinaties kip met rozemarijn of witvis met dille. Maak je eigen jasmijndressing, bak…

  • De Slowjuicebar - Meer dan 90 gezonde sappen uit de (slow)juicer  | Erin Quon en Briana Stockton
    De Slowjuicebar - Meer dan 90 gezonde sappen uit de (slow)juicer | Erin Quon en Briana Stockton

    Het drinken van verse sap is de meest simpele manier om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Sappen zijn vezelrijk en licht verteerbaar, je kunt oneindig veel combinaties bedenken en maken: het boek De slowjuice barhelpt…

  • Salmagundi - Salades uit het midden-oosten en verder | Sally Butcher
    Salmagundi - Salades uit het midden-oosten en verder | Sally Butcher

    Salmagundi is een 17e-eeuws Engels woord voor goed-gevulde salade. Het beste moderne equivalent is 'Fiambre', een Guatemalaanse salade bestaande uit wel 20 ingrediënten. Dit compacte nieuwe boek van vooraanstaand auteur Sally…

  • Masterclass - Alles over Roosteren en Grillen | Rick Rodges
    Masterclass - Alles over Roosteren en Grillen | Rick Rodges

    Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of…

  • Mijn favoriete Desserts | Janneke Philippi
    Mijn favoriete Desserts | Janneke Philippi

    Mijn favoriete desserts van Janneke Philippi is een boek met meer dan 150 geweldige desserts.
    Janneke Philippi is ook auteur van de bestseller Appeltaart en Weekendlunch.
    Of je nu houdt van mousse, tiramisu, taart, crumble, fruit…

  • À la Mère de Famille - Het Receptenboek | Julien Merceron
    À la Mère de Famille - Het Receptenboek | Julien Merceron

    Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken?
    In À la Mère de Famille worden de geheimen van Parijs` oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en glacerie (sinds 1761 gevestigd in…

  • Jamie in 15 minuten - Overheelijk, voedzaam en supersnel | Jamie Oliver
    Jamie in 15 minuten - Overheelijk, voedzaam en supersnel | Jamie Oliver

    Jamie in 15 minuten - Overheerlijk, voedzaam en supersnel: Dit boek is volledig gewijd aan waar jullie, het publiek, om vragen - overheerlijke, voedzame en supersnelle gerechten voor elke dag.
    Het bedenken van deze recepten is een…

  • Plenty | Yotam Ottolenghi
    Plenty | Yotam Ottolenghi

    Plenty - groente genoeg om héél lekker te koken. Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk…

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie