sous-vide-koken en vacumeren

Sous Vide koken is het vacumeren van voedsel in luchtdichte zakken en het daarna langere tijd onderdompelen in een warm water bad van constante temperatuur. De temperaturen zijn vaak veel lager dan in traditionele ovens of in de pan. Het voedsel wordt dan ook over veel langere tijd bereid. Het verschil met een Slowcooker is de nauwkeurige tempertuurbeheersing van wel 0,5 graden exact. Perfecte gaarheid wordt door het hele product bereikt. Resultaat is een product met meer smaak en voedingsstoffen. Taaiere vleessoorten worden mals en smaken, door deze manier van bereiden, veel intenser. Bij Kookhuis aan de Maes treft u zowel de waterovens als de vacumeermachines voor de Sous Vide bereiding van uw gerecht. Ook wordt er wel eens een SousVide demonstratie /proeverij gegeven in de keuken. U kunt life beleven én proeven hoe eenvoudig het werkt. Hou de 'Kom Preuve' agenda in de gaten, of schrijf u gelijk in voor de digitale nieuwsbrief, dan hoeft u helemaal niets te missen!

sous-vide-koken-vacumeren

sousvide foodsaver

 • SousVide Supreme warm Wateroven
  SousVide Supreme warm Wateroven

  De SousVide Supreme is de eerste wateroven speciaal ontworpen om de sous vide kooktechniek naar de huiselijke omgeving te brengen.
  Sous vide koken is het vacumeren van voedsel in luchtdichte zakken en daarna langere tijd…

 • SousVide Supreme Demi
  SousVide Supreme Demi

  Waterbad voor het vacuüm garen. Dit compacte `Demi` warmwaterbad is de kleinere versie van de SousVide Supreme, en perfect voor thuisgebruik:

  Waterbad van 8,7 liter om de maaltijd in te bereiden.
  Deksel-isolerende deken en…

 • Solis EasyVAc Pro Type 569 Vacumeermachine
  Solis EasyVAc Pro Type 569 Vacumeermachine

  De Solis EasyVac Pro is een compacte vacuümmachine met een supersterke vacuümpomp (tot -0,8 bar). Met deze volautomatische vacuümmachine kunt u zowel droge als vochtige levensmiddelen langer goed en fris houden, zonder dat…

 • Sico S250 Premium - Vacumeerapparaat
  Sico S250 Premium - Vacumeerapparaat

  De Sico Kitchenware 250 Premium is een vacuumeerapparaat met een sealbreedte van 25cm. Je kunt er met de bijgeleverde accessoire ook speciale containers mee vacumeren. De Sico vacumeermachine is voorzien van een filter welke de…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
VVV cadeaubon goed besteden bij Kookhuis aan de Maes
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie