!servies-glaswerk

Een mooi gedekte tafel begint naast de keuze van een couvert met de keuze van het servies. Decoratief, strak, wit, kleurig, modern, klassiek, Kookhuis aan de Maes heeft altijd iets wat bij u en de gelegenheid past. Leuk om eens af te wisselen van thema en als presentje altijd gewaardeerd. U kunt alles geheel naar eigen wens samenstellen.

Naast aardewerk servies of het serviesgoed van porselein zijn er natuurlijk ook de glazen die we op tafel zetten: Wijnglazen voor witte wijn, rode wijn, de waterglazen en de karaf. Kristallen glazen voor een bruisend apperitief zoals Champagne of Prosecco, of het Whiskey glas om heerlijk mee te genieten voor de openhaard, likeurglaasjes voor naast de espresso na het eten. Het assortiment van uw kookwinkel in Maastricht is eindeloos. Niet alleen voor alcoholische dranken, ook de non-alcoholica verdienen een mooie dronk, dus glazen voor sap of limonade vindt u ook.
U vindt ons glaswerk-assortiment in de kelder van ons mooie pand op de Markt in Maastricht. Servies en glaswerk van o.a.: Pillivuyt, Serax, Schott Zwiesel, Iittala, Villeroy & Boch, Bodum en Asa, en nog veel meer!

servies glaswerk tafelen kookwinkel maastricht

seraxPILLIVUYTasa schott zwiesel villeroy-boch 

Enkele voorbeelden uit ons Servies-assortiment. Serviezen zijn verkrijgbaar als compleet samegestelde set, maar zijn ook naar eigen inzicht geheel zelf samen te stellen:

 • Pillivuyt Collection General Servies
  Pillivuyt Collection General Servies

  Pillivuyt Servies komt uit Frankrijk. Deze porselein fabriek bestaat al sinds 1818. De Collection Generale van Pillivuyt is de basiscollectie van dit Franse servies. Gecombineerd met de rest van het servies zal het een prachtig…

 • Serax Pure Servies
  Serax Pure Servies

  In ons assortiment vind je het mooie keramische servies van Serax. Serax omvat zoals u ziet prachtig decoratief servies voor op de eettafel. Serax Pure is ontzettend uitgebreid en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  De naam…

 • Serax Terres De Rêves Servies
  Serax Terres De Rêves Servies

  In ons assortiment vind je het mooie keramische servies van Serax. Serax omvat zoals u ziet prachtig decoratief servies voor op de eettafel. Serax Terres De Rêves is ontzettend uitgebreid en verkrijgbaar in verschillende…

 • Serax Surface Sergio Herman Servies
  Serax Surface Sergio Herman Servies

  Serax omvat prachtig decoratief servies voor op de eettafel. Serax Surface is ontzettend uitgebreid en omvat naast het bestek, servies dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en robuust glaswerk.

  De Surface collectie is een…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
VVV cadeaubon goed besteden bij Kookhuis aan de Maes
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie