design-keukenspullen

Heel wat artikelen uit ons assortiment zijn eigenlijk te scharen onder Design Keukenspullen. Sommige designspullen zijn te gebruiken in de keuken of op tafel, het zijn feitelijk puur gebruiksvoorwerpen. Onderderdelen van servies zijn door beroemde designers vorm gegeven, maar kookpannen zijn dat ook. Prachtig kookdesign en daarbij niet alleen om naar te kijken, ook om te gebruiken. Wat we niet goed kunnen plaatsen onder de andere benoemde pagina's laten wij u graag zien op deze pagina Design Keukenspullen. Maar kijk ook nog even apart bij servies en glaswerk én naar de mooi vormgegeven en tijdloze pannenserie van Mauviel, de steakmessen van Laguoile en Aubrac vinden we ook heel erg mooi van vormgeving.
Het Nederlandse Royal VKB is van mening dat de combinatie van innovatie, design en lifestyle de juiste manier is om een oplossing te bieden voor de huidige behoeften in de keuken. Royal VKB biedt prachtig design en innovatieve keukenspullen.
Eva Solo, Deens design, is eenvoudig en strak van vormgeving. De praktische design keukenspullen van Eva Solo vinden bij iedereen wel een mooi plekje in de keuken.
And last but not least attenderen we u ook graag nog even op het functionele, prachtig gefabriceerde en vormgegeven textiel van Van den Acker. Erg leuk om cadeau te geven, of te krijgen!

Een van de bekende designers is Alberto Alessi. Uit zijn gelijkgenaamde Italiaanse fabriek komen heel wat mooi vorgegeven keuken artikelen. Design keukenspullen, waarvan u ook in het assortiment van Kookhuis aan de Maes veel zult aantreffen!

design keukenspullen

alessi iittala laguiole-en-aubrac  audax-textielmuseum tilburg

Onderstaand enkele voorbeelden uit ons creatieve design keukenspullen assortiment:

 • Point Virgule Living Wijnrek
  Point Virgule Living Wijnrek

  Met het Point-Virgule Living wijnflessenrek is je wijnvoorraad goed opgeborgen, daarbij ziet het er ook nog goed gestyled uit. Het rek met golfpatroon is vervaardigd uit hout en metaal.
  Het wijnflessenrek is geschikt voor 10…

 • Taditional Wine Rack
  Taditional Wine Rack

  Traditioneel wijnrek biedt plaats aan 12 wijnflessen maar als je hem een kwart slag draait biedt hij plaats aan 16 flessen natuurlijk. Het wijnrek is gemaakt van licht eikenhout en rvs, en ziet er stijlvol uit.

 • Alessi Nuven Ronde Draadmand
  Alessi Nuven Ronde Draadmand

  Fratelli Campana is de ontwerper voor Alessi van deze ronde draadmand. Decoratief op tafel of keukenblad, als fruitmand of, heeft u een ander creatief idee?

 • Alessi Blow Up Schaal
  Alessi Blow Up Schaal

  Net als de Alessi Nuven schaal, is deze Blow Up schaal ontworpen door de Braziliaanse ontwerper Fratelli Campana. Hij kwam vast en zeker op het idee toen hij samen met zijn broer een spelletje Mikado speelde! Wij zeggen:"Klasse…

 • Alessi Moka
  Alessi Moka

  Alessandro Mendini, ontwerper van de Alessi Moka espresso maker.

  Alberto Alessi zegt over `Moka`: "Dit project was een tribute aan mijn grootvader Alfonso Bialetti, die in de jaren `30 van de vorige eeuw, uitvinder, ontwerper en…

 • Alessi Waterketel door Michael Graves
  Alessi Waterketel door Michael Graves

  Hij is er in het groot, in het mini en als elktrische waterkoker: De waterketel ontworpen door Michael Graves voor Alessi. Stijlicoon in iedere keuken!

 • Royal VKB - Kruidentuin / Herbgarden by Officeoriginair
  Royal VKB - Kruidentuin / Herbgarden by Officeoriginair

  Een snelle doordeweekse maaltijd of een uitgebreid diner voor familie en vrienden, elk gerecht smaakt lekkerder met verse kruiden. Met de Kruidentuin / Herb Garden van Royal VKB heb je je eigen kruidentuin op het aanrecht staan.…

 • Royal VKB Herb20 by Holland Vormgevers
  Royal VKB Herb20 by Holland Vormgevers

  Kruidenplantjes in de keuken hebben regelmatig water nodig. Water geven is iets dat er nogal eens bij inschiet en het geven van de juiste dosering is daarbij ook belangrijk om de plant het goed te laten doen. `natte voeten` is…

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie